Payot

Laat je behandelen door een huidexpert

Een kleine impressie 

PAYOT is voortgekomen uit een visie van een bijzondere vrouw, Nadia Payot. Als eerste vrouwelijke arts van haar generatie, verklaarde ze in 1913 haar medische kennis beschikbaar te stellen voor alle vrouwen die opzoek zijn naar huidverbetering. 

De door Dr. Payot  ontwikkelde therapeutische massages, zorgen voor duidelijke zichtbare schoonheidsresultaten op het gelaat. 

Al meer dan 100 jaar begeleidt PAYOT vrouwen tijdens belangrijke momenten in hun leven. Zo biedt het de huidverzorgingsproducten op basis van innovatieve formules die ontstaan zijn vanuit de laatste, meest geavenceerde wetenschappelijke ontwikkelingen. Tijd dat PAYOT ook jouw huid gaat ondersteunen? Neem gerust contact op en plan jouw eerste ervaring met PAYOT.

Even lekker ontspannen

Gun jezelf een ontspan momentje! Tijdens deze behandeling krijg je een heerlijke gezichtsmassage. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de lekkerste geurtjes. Dit alles wordt gedaan om een uiterst ontspannen omgeving te creëren, waarin je even tot rust kan komen.

Neem vrijblijvend contact op

Ervaar jij problemen met jouw huid? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact op. Samen gaan wij opzoek naar een passende oplossing voor jouw probleem.