Over Gewoon Mooy

 

Z
Persoonlijk
Huidexpert
w
Vernieuwende methodes

Wie ben ik?

Mijn naam is Susanne van Steijn. Al sinds klein ben ik gefascineerd in alles wat met de schoonheid en gezondheid van de huid te maken heeft. Het was dan ook een logische stap om van mijn passie mijn werk te maken. Ondertussen ben ik afgestudeerd als volwaardig schoonheidsspecialiste en orthomoleculair huidtherapeut. Ik vind het geweldig om samen met mijn cliënten te kijken naar het probleem en dit samen op te lossen. Het elke dag behalen van mooie resultaten geeft mij veel voldoening!

studies

Merken

methodes

Tevreden klanten

“Take care of yourself and fall back in love with your skin”

– Susanne Van steijn

vrijblijvend adviesgesprek

Ervaar jij problemen met jouw huid? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact op! 

Referenties waar we trots op zijn

“Ik ga met veel plezier naar Susanne toe. Ik ben bij haar om tot rust te komen en dit is de juiste plek. Susanne is erg professioneel en gaat hygiënisch te werk. Ik had voorheen veel huidproblemen en door Susanne ben ik hiervan af.Ik zou wel elke week naar haar toe willen. Ik geef Susanne een dikke 10 en raad haar bij iedereen aan.” Natasja

“Referentie” Naam

“Via een verwijzing ben ik bij salon Gewoon Mooy aangekomen met een erg onrustige huid, last van acne en vaak grote, vurige puisten. Samen met Susanne zijn we aan de slag gegaan om hier want aan te veranderen. Doormiddel van een traject van inwendig en uitwendig behandelen van de puisten ben ik erg tevreden over het resultaat.

Mijn huid is (bijna) volledig herstelt en is nu een stuk rustiger.

Bij Salon Mooy word je vriendelijk geholpen en gaan ze professioneel te werk” Rick van Reeuwijk

Ik heb een hele gevoelige huid, waardoor het snel heel droog wordt en dan wil het een beetje gaan schilferen en trekken. Ik heb veel dingen geprobeerd maar niets hielp voor een lange tijd.Ik heb ook eczeem in mijn nek en door de reiniging en de dag- en nachtcrème die Susanne mij heeft geadviseerd, is mijn huid minder droog en veel rustiger geworden. Al een lange tijd heb ik veel last gehad van gerstekorrels, maar door de behandelingen en de enzym Peel komen ze nu niet zo snel meer terug en niet meer zoveel.

Ik merk heel veel verschil nu al door de behandelingen en de producten dat mijn huid enorm vooruit gaat. Rumer Schmetz

“Susanne werkt zeer vakkundig, met kwalitatief goede merken. Ze geeft goed advies en voert de behandelingen professioneel uit in een prettige sfeer.” Coen

“Referentie” Naam

Neem vrijblijvend contact op

Ervaar jij problemen met jouw huid? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact op. Samen gaan wij opzoek naar een passende oplossing voor jouw probleem.